برخی از نانوایان شهر پرند از جوش شیرین استفاده می کنند/تشدید نظارت های سرزده کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی ها راهی برای جلوگیری از تخلفات

  به گزارش خبرنگار آوای پرند برخی از واحدهای نانوایی سطح شهر پرندبه رغم تاکیدات و هشدارهای نهادهای حوزه سلامت  در خصوص خطرات جوش شیرین و عدم استفاده از آن در پخت نان،باز شاهد استفاده از جوش شیرین به صورت پنهانی هستیم بطوریکه استفاده از این روش غیر بهداشتی سلامت شهروندان به خطر انداخته و

کد خبر : 181
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 خرداد 1395 - 21:31

 

به گزارش خبرنگار آوای پرند برخی از واحدهای نانوایی سطح شهر پرندبه رغم تاکیدات و هشدارهای نهادهای حوزه سلامت  در خصوص خطرات جوش شیرین و عدم استفاده از آن در پخت نان،باز شاهد استفاده از جوش شیرین به صورت پنهانی هستیم بطوریکه استفاده از این روش غیر بهداشتی سلامت شهروندان به خطر انداخته و در بعضی از اوقات اینگونه تخلفات از دید ناظران نهادهای مرتبط  پنهان می ماند.بازدیدهای مستمر،تذکرات لازم بهداشتی و تشدید نظارت های سرزده کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی ها، نقش موثری در ارتقاء کیفیت نان و جلوگیری از تخلفات احتمالی برخی از نانوایی ها است که اگر در اولویت کاری قرار گیرد نتایج خوبی از لحاظ  پیشگیری و نظارت بر آنها بهمراه خواهد داشت.امید است نهادهای نظارتی حوزه سلامت با واحدهای متخلف که از جوش شیرین در خمیر خود استفاده می کنند به شدت برخورد کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 − 11 =