برخی از نانوایان شهر پرند از جوش شیرین استفاده می کنند/تشدید نظارت های سرزده کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی ها راهی برای جلوگیری از تخلفات
به گزارش خبرنگار آوای پرند برخی از واحدهای نانوایی سطح شهر پرندبه رغم تاکیدات و هشدارهای نهادهای حوزه سلامت در خصوص خطرات جوش شیرین و عدم استفاده از آن در پخت نان،باز شاهد استفاده از جوش شیرین به صورت پنهانی هستیم بطوریکه استفاده از این روش غیر بهداشتی سلامت شهروندان به خطر انداخته و
به گزارش خبرنگار آوای پرند برخی از واحدهای نانوایی سطح شهر پرندبه رغم تاکیدات و هشدارهای نهادهای حوزه سلامت در خصوص خطرات جوش شیرین و عدم استفاده از آن در پخت نان،باز شاهد استفاده از جوش شیرین به صورت پنهانی هستیم بطوریکه استفاده از این روش غیر بهداشتی سلامت شهروندان به خطر انداخته و در بعضی از اوقات اینگونه تخلفات از دید ناظران نهادهای مرتبط پنهان می ماند.بازدیدهای مستمر،تذکرات لازم بهداشتی و تشدید نظارت های سرزده کارشناسان بهداشت محیط بر نانوایی ها، نقش موثری در ارتقاء کیفیت نان و جلوگیری از تخلفات احتمالی برخی از نانوایی ها است که اگر در اولویت کاری قرار گیرد نتایج خوبی از لحاظ پیشگیری و نظارت بر آنها بهمراه خواهد داشت.امید است نهادهای نظارتی حوزه سلامت با واحدهای متخلف که از جوش شیرین در خمیر خود استفاده می کنند به شدت برخورد کنند.
برچسب ها :از ، است ، استفاده ، بر ، برخی ، به ، بهداشتی ، تخلفات ، جلوگیری ، جوش ، حوزه ، در ، سلامت ، شیرین ، که ، می ، نانوایی ، نظارت ، نهادهای ، واحدهای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0